5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry

CACAOBARRY13

Producent: Cacao Barry

Nowy produkt

20 Sztuk/-i

348,00 zł brutto.

348,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 34 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 34 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,40 zł.


Udostępnij: 

5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry:

Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.

Idealna do ciast, musów i lodów.

Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.

Czekolada idealnie nadaje się do 
sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa.

Skład:

- kakao: 34%

- mleko: 25%

- tłuszcz: 40%

Płynność: 5/5

Opakowanie: 5kg

Kod produktu: CHW-N34ZEPH

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.

Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.

Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.

Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.

POBIERZ NASZE E-booki: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).




Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry

5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry