
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Single Origin MADAGASKAR 67,4% CHD-Q67MAD-E4-U70 Callebaut:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury; Wytwarzana jest z ziarna kakaowego pochodzącego z Madagaskaru.
Uprawiane na Madagaskarze ziarno kakaowe ma bardzo intensywny, pełny, słodki smak o umiarkowanej goryczy.
Smak czekolady uzupełniają kwaskowe nuty owoców (malin, owoców cytrusowych, moreli, ananasa.
Zawartość kakao minimum 67,4%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna pochodzą z Madagaskaru, głownie odmiany Forastero, Crillo, Trinitario.
Składniki: miazga kakaowa (Madagaskar), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
(może zawierać mleko).
Skład:
- kakao: 67,4%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 39,5%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 2,5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHD-Q67MAD-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: przyprawy korzenne, różowy pieprz, mandarynka, rabarbar, miód, oliwa z oliwek, kawa
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 549/2296 kcal/kJ
tłuszcz: 39,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24,0 g
węglowodany: 33,0 g
- w tym cukry: 30,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: BIRKMANN124
Marka: BIRKMANN
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Indeks: TESCOMA156
Marka: TESCOMA
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: LUBECA54
Marka: Lubeca
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT72
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA15
Marka: Lubeca
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT94
Marka: CALLEBAUT