Indeks: FOODCOLOURS19
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik naturalny POMARAŃCZOWY do Czekolady CHOCO-020 KLPL Food Colours
2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine VENEZUELA 72% CHD-P72VEN-E1-U70 Cacao Barry:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury i bardzo wysokiej płynności;
wytwarzana jest z ziarna kakaowego pochodzącego z Wenezueli;
uprawiane w Wenezueli ziarno kakaowe ma bardzo intensywny, zrównoważony smak;
smak czekolady uzupełniają intensywne nuty drzewne.
Zawartość kakao minimum 72%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna z Wenezueli, głownie Trinitario oraz Crillo
Składniki: miazga kakaowa (Wenezuela), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
(może zawierać mleko).
Skład:
- kakao: 72%
- mleko: 0%
- tłuszcz: 42%
Płynność: 5/5
Opakowanie: 2,5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHD-P72VEN-E1-U670
Wskazówki dotyczące parowania: pieprz, różowy grejpfrut, bergamotka, śliwka, karmel, orzechy pekan, orzechy laskowe, chleb zbożowy
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 566/2368 kcal/kJ
tłuszcz: 43,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,0 g
węglowodany: 29,0 g
- w tym cukry: 25,0 g
białko: 8,2 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FOODCOLOURS19
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
Indeks: CALLEBAUT01
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA60
Marka: LUBECA
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!