1kg Czekolada Pomarańczowa Callebaut

BARRYCALLEBAUT55

Nowy produkt

"Czekolada pomarańczowa" w opakowaniu 1 kg 

73,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


Udostępnij: 

"Czekolada pomarańczowa" w opakowaniu 1 kg 

Potocznie nazywana Czekoladą według fachowej nomenkaltury i nazewnictwa jest Masą cukierniczą na bazie masła kakowego, produkowanej na bazie własnie białej czekolady.

Belgijskie kaletki bardzo wysokiej jakości o zrównowarzonym smaku białej czekolady i pomarańczy. 

Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna konfekcjonowana z większych opakowań.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji, fondue i fontanny czekoladowej (po  dodaniu oleju ok. 5% w stosunku do ilości czekolady) 
Charakterystyka:


Smak: Pomarańczowy kolor i smak. 
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy 29 %, mleko pełne w proszku, emulgator; lecytyna sojowa, naturalny aromat.
Waga opakowania: 1 kg 
- Produkt Koszerny

Zalety naszych opakowań:

  • worek stojący z dnem typu doypack  
  • przystosowane do kontaktu z żywnością - atest PZH 
  • strunowe zamknięcie zip + dodatkowe zgrzanie solidnie zabezpiecza czekoladę
  • gwarancja długiej świeżości po otwarciu oraz braku dostępu do światła (dostęp do światła powoduje utlenianie się czekolady)
  • Naklejka informująca o składzie czekolady oraz terminie przydatności do spożycia

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada Pomarańczowa Callebaut

1kg Czekolada Pomarańczowa Callebaut

"Czekolada pomarańczowa" w opakowaniu 1 kg 

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry