1kg Callebaut wysokopłynna MLECZNA 37,8% CHM-N823FOUNE4 Callebaut

BARRYCALLEBAUT38

Producent: Callebaut

Nowy produkt

41 Sztuk/-i

48,00 zł brutto.

48,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 4 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 4 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,40 zł.


Udostępnij: 

1kg Callebaut wysokopłynna MLECZNA 37,8% CHM-N823FOUNE4 Callebaut:

Czekolada o zrównoważonym smaku mleka, śmietanki, karmelu i kakao.

Opis: duża zawartość kakao o wyższej zawartości masła kakaowego, co gwarantuje dłuższy czas płynności czekolady.

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o podwyższonej płynności.

Produkowana w postaci niedużych pastylek/kaletek, co ułatwia dozowanie i rozpuszczanie.

Czekolada dedykowana jest do fontann czekoladowych, ponieważ nie wymaga upłynniania.

Nadaje się również do przygotowywania nadzień, dekoracji oraz fondue.

Po połączeniu z mlekiem i śmietanką daje gładką i kremową czekoladę do picia.

Czekoladę wystarczy roztopić w temperaturze 45°C, a następnie wlać do fontanny lub fondue.

Pochodzenie: głównie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. 

Skład: 

- kakao: 37,8%

- mleko: 19,4%

- tłuszcz: 40,4%

Płynność: 5/5

Opakowanie: 1kg (konfekcjonowanie z opakowania 2,5 kg) 

Kod produktu: CHM-N823FOUNE4

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- fontanny czekoladowe, fondue, nadzienia, czekolada do picia

POBIERZ NASZE E-booki:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Callebaut wysokopłynna MLECZNA 37,8% CHM-N823FOUNE4 Callebaut

1kg Callebaut wysokopłynna MLECZNA 37,8% CHM-N823FOUNE4 Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry