320 szt. SERDUSZKA RÓŻOWE 33967 BARBARA DECOR walentynkowa dekoracja z białej czekolady - 18 x 14 mm

Indeks: BARIMA477

Walentynkowa kolekcja dekoracji czekoladowych - doskonałe kształty i wyraziste barwy pozwalające tworzyć cukiernicze kreacje pełne romantyzmu.

69,70 zł (23% VAT)
0,22 zł / 1 szt.

56,67 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 4 szt.

Opis produktu

Seria pobudzających kreatywność dekoracji wykonanych z barwionej czekolady. Walentynkowa tematyka, która doskonale sprawdzi się na romantycznych wypiekach i deserach. Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami*, które są w pełni bezpieczne do spożycia. 

Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C). 

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

WALENTYNKOWE DEKORACJE CUKIERNICZE

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy, barwniki: koszenila (E120); produkt może zawierać śladowe ilości soi.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 2438/588 kJ/kcal
Tłuszcz 39.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 24.1 g
Węglowodany 54.6 g
w tym cukry 54.6 g
Białko  3.8 g
Sól 0.1 g

Wyprodukowano w Unii Europejskiej.

ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH:

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
33967
NAZWA HANDLOWA
SERDUSZKA RÓŻOWE
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
320
MASA NETTO
900 g
OPAKOWANIE
KARTONIK
WYMIARY DEKORACJI
szer. 18 mm x dł. 14 mm
RODZAJ
DEKORACJE Z CZEKOLADY
KSZTAŁT
SERDUSZKA
KOLOR
RÓŻOWE
FORMA
PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO DEKORACJI
RODZAJ CZEKOLADY
BIAŁA
APLIKACJE
CIASTA | TORTY | DESERY | LODY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM ŚWIATŁA SŁONECZNEGO
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TEMATYKA
WALENTYNKI
WYPRODUKOWANO
UE