
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
500g Syrop glukozowy K-110 Food Colours:
Gotowy do użycia pszenny syrop glukozowy.
Opis: produkt w postaci gęstego, lepkiego płynu stosowany głównie jako naturalna
substancja słodząca, ale też jako plastyfikator mas cukrowych, lukru królewskiego
czy czekolady. Zwiększa on jednocześnie trwałość produktów.
Opakowanie: 500 g
Kod produktu: K-110
Składniki: syrop glukozowy pszenny.
Zastosowanie: naturalny słodzik stosowany do słodzenia, produkcji mas cukrowych,
lukru plastycznego, uplastyczniania czekolady. Idealny do słodzenia lodów, soków, napojów, wypieków.
Dozowanie: quantum satis
Indeks: MODECOR508/13
Marka: MODECOR
Indeks: COLLINO08
Marka: Collino
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Indeks: MODECOR693
Marka: MODECOR
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: BENEO01
Marka: BENEO
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.