Indeks: THERMOHAUSER05
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka do wygładzania z tworzywa 120 x 86 mm kolor kości słoniowej 37093 Thermohauser
250g Izomalt granulowany K-120 Food Colours:
Izomalt w postaci drobnych granulek.
Opis: produkt w postaci drobnych granulek, po podgrzaniu tworzy przejrzystą masę, z której można formować dekoracje,
takie jak lizaki, tafle lodu, fale. Po zastygnięciu pozostaje krystaliczny i przejrzysty. Może być barwiony.
Stosowany również jako niskokaloryczny środek słodzący. Odpowiedni dla diabetyków.
Jest odporny na wysokie temperatury, co pozwala na zachowanie jego struktury podczas gotowania i pieczenia.
Pełni w produktach funkcje przeciw-zbrylające oraz wypełniające.
Opakowanie: 250 g
Oznaczenie: E953
Kod produktu: K-120
Indeks: THERMOHAUSER05
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: FOODCOLOURS95
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: BENEO01
Marka: BENEO
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.