Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- Deco Relief
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- Elena Liofilizaty
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- Fractal Colors
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- Master Martini
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- Nestle Professional
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- Pianetta di Barbieri
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- Sosa Ingredients
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
∅ 22 cm FORMA DO BABKI 881 099 BIRKMANN klasyczna forma z kominem o pojemności 2.7 l
Opis produktu
- Klasyczna, wysokiej jakości forma do wypieku babki z kominem z kolekcji Easy Baking.
- Forma posiada geometryczny wzór do wypieku klasycznej babki z kominem.
- Wykonana została ze stali węglowej pokrytej powłoką zabezpieczającą.
- Powłoka zabezpiecza przed przywieraniem wypieków oraz ułatwia czyszczenie formy.
- Dzięki zastosowaniu powłoki nie ma konieczności zabezpieczania formy tłuszczem przed pieczeniem.
- Formy można używać w piekarniku elektrycznym, gazowym oraz konwekcyjnym
- Maksymalna temperatura pieczenia z zastosowaniem formy to 230°C.
- Formy nie należy myć w zmywarce, zalecane jest wyłącznie ręczne mycie.
- Producent zapewnia, że forma przy odpowiednim użytkowaniu będzie nam służyć bez zarzutu przez minimum 2 lata.
- Forma idealnie sprawdzi się do wypieku baby na wielkanocny stół.
Rodzaj produktu: solidna forma z geometrycznym wzorem do wypieku klasycznej babki z kominem wykonana ze stali węglowej z powłoką zabezpieczającą
Kształt: klasyczny kształt babki z z kominem
Wymiary: ∅ 22 cm
Pojemność formy: 2.7 l
Materiał: stal węglowa
Kolor: ciemny szary
Warunki użytkowania:
- w piekarniku elektrycznym
- w piekarniku gazowym
- w piekarniku konwekcyjnym (z termoobiegiem)
- w zamrażarce
- nie myć w zmywarce
- myć tylko ręcznie
- nie stosować w kuchence mikrofalowej
Seria produktowa: EASY BAKING
Kod produktu: 881 099
Szczegóły produktu
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 40.7% POWER 41 CALLEBAUT 841-E4-U71
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
400 g BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 W2-E0-D94 CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.