![∅ 15.5 x h 8 cm KARBOWANA FORMA DO BABKI aluminiowa forma do wypieku babki wiedeńskiej na 500 g ciasta ∅ 15.5 x h 8 cm KARBOWANA FORMA DO BABKI aluminiowa forma do wypieku babki wiedeńskiej na 500 g ciasta](https://www.cukieteria.pl/32317-large_default/-155-x-h-8-cm-karbowana-forma-do-babki-aluminiowa-forma-do-wypieku-babki-wiedenskiej-na-500-g-ciasta.jpg)
Indeks: TESCOMA54
Marka: TESCOMA
∅ 24 x h 7 cm TORTOWNICA SZEROKA 623304 TESCOMA rozpinana forma do pieczenia z szerokim dnem
Rodzaj produktu: klasyczna forma do babki wiedeńskiej wykonana z aluminium w kolorze srebrnym
Kształt: klasyczny z karbowaniem
Wymiary: ∅ 15.5 cm x (wysokość) 8 cm
Pojemność formy: 500 g
Materiał: aluminium
Kolor zewnętrzny: srebrny
Kolor wewnętrzny: srebrny
Warunki użytkowania:
Indeks: TESCOMA54
Marka: TESCOMA
Indeks: SWEETDECOR230
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: TESCOMA143
Marka: TESCOMA
Foremka do wykrawania ciastek serce
Indeks: SILIKOMART648
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu.
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN124
Marka: BIRKMANN
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN63
Marka: BIRKMANN
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
Indeks: TESCOMA183
Marka: TESCOMA
Wysokiej jakości forma do pieczenia z dwoma rodzajami dna i rozpinanym brzegiem ułatwiającym wyjmowanie wypieków. Posiada powłokę zabezpieczającą przed przywieraniem. Idealnie sprawdzi się do wypieku babek, biszkoptów, serników oraz wielu innych rodzajów ciast.