Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Trójwymiarowy efekt. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych. Stworzona we współpracy z Emmanuele Foronce.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
Opis produktu
Tourbillon: wir w smaku, który urzeknie Cię jak szybki i szalony sukces pomysłów. Wirujące odczucia i smaki, które można podzielić na słodkie i pikantne, zaskakujące kreacje. Spróbuj je w postaci deseru na talerzu, jako dekoracje lub jako wkład do dodatek. Łatwy i innowacyjny sposób tworzenia niepowtarzalnych cukierniczych wyrobów, które pobudzą zmysły wzroku i smaku.
Rozmiar: Ø 140 h 9 mm
Objętość: 2x106 ml 212 ml;
Mogą być stosowane w szerokim zakresie temperatur od -60 ° C do + 230 ° C Elastyczność umożliwia wyginanie ich w wiele stron. Wszystkie formy Silikomartu można myć w zmywarce z gwarancją częstego ich stosowania .
Silikomart łączy umiejętnie w swoich produktach wszystkie cechy designu, jakości i poręczności.
Szczegóły produktu
Klasyczna forma silikonowa do tortów musowych i deserów lodowych. Okrągła forma o wymiarach śr. 160 mm x wys. 50 mm i pojemności 1000 ml. Forma cukiernicza o wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do nowoczesnych ciast i mrożonych deserów.
op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czysty tłuszcz kakaowy w postaci bardzo drobnego proszku
Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 24 półkule o średnicy 30 mm, wysokości 15 mm i pojemności 10 ml.