Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Gotowy do użycia klej spożywczy o żelowej konsystencji. Niezbędny element podczas tworzenia przestrzennych dekoracji oraz figurek z masy cukrowej i marcepanu.
Klej spożywczy, to niezbędny dodatek podczas tworzenia przestrzennych dekoracji z masy cukrowej lub marcepanu. Pozwala na trwałe i bezpieczne łączenie ze sobą elementów figurek przeznaczonych do dekoracji tortów oraz innych słodkich wyrobów. Klej jest całkowicie bezpieczny do spożycia. Nie posiada barwy, smaku oraz zapachu, dzięki czemu nie wpływa na smak i końcowy efekt wizualny wyrobów. Żelowa konsystencja oraz opakowanie z wygodną końcówką zapewnia precyzyjne dozowanie i nakładanie kleju (nawet na bardzo drobne elementy). Jednostkowe opakowanie kleju zapewnia jego łatwe przechowywanie oraz zabezpiecza produkt przed wysychaniem. Klej spożywczy jest produktem gotowym do użycia (pozwala na bezpośrednie nakładanie i szybkie łączenie elementów).
Sposób użycia: nanieść niewielką ilość kleju na elementy podlegające łączeniu (za pomocą aplikatora - końcówki), złączyć elementy i pozostawić do całkowitego wyschnięcia (do momentu stężenia kleju).
Składniki: woda, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza (E466), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202); może zawierać śladowe ilości mleka, soi, orzechów laskowych i siarczynów.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci; po otwarciu produkt najlepiej przechowywać w warunkach chłodniczych (w lodówce).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 29/7 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 0.05 g |
w tym cukry | 0.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.63 g |
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: FOODCOLOURS170
Marka: FOOD COLOURS
Barwnik w sprayu o strukturze zamszu z dwiema kocówkami do dekoracji, które zapewniają różnorodny efekt wykończenia. Barwnik na bazie masła kakaowego, białej czekolady i oleju roślinnego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: FRACTAL17
Marka: FRACTAL COLOURS
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: TESCOMA202
Marka: TESCOMA
Bardzo praktyczna pęseta kuchenna z łyżeczką do degustacji (np. sosów, kremów itp.) o długości 17 cm - wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Indeks: SOSA480
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE230(1)
Marka: SEMPRE
Wysokiej jakości izolat białek serwatkowych w postaci łatwo rozpuszczalnego proszku (instant).
Indeks: FOODCOLOURS175
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: LOUISFRANCOIS32
Marka: LOUIS FRANCOIS
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SEMPRE296
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: SOSA83
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: FOODCOLOURS299
Marka: FOOD COLOURS
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Indeks: SOSA470
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: PROLACTO01
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: COMPRITAL248
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Mieszanka w proszku do sporządzania lodów i sorbetów o smaku zielonej herbaty - Matcha. Produkt o wysokiej zawartości sproszkowanej zielonej herbaty z dodatkiem cukru trzcinowego i błonnika roślinnego.
Indeks: SEMPRE294(1)
Marka: SEMPRE
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: LINDEMANN01(1)
Uniwersalny tłuszcz roślinny w sprayu. Doskonale sprawdzi się do zabezpieczania różnego rodzaju powierzchni teflonowych podczas smażenia i pieczenia. Wygodna forma zabezpieczania metalowych form do pieczenia przed przywieraniem wypieków.
Indeks: SOSA508
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA504
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: FOODCOLOURS175(1)
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: SEMPRE296(1)
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.