Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.
"Nazywam się Szymon Sapieha i jestem technologiem specjalizującym się w lodach rzemieślniczych. Stworzyłem bloga, by dzielić się swoją pasją i miłością do lodów rzemieślniczych. Testuję niebanalne połączenia smakowe i pokazuję, jak tworzyć prawdziwe lody najwyższej jakości. W swoim rzemiośle stawiam na naturalne składniki pełne witamin. Chodź, pokażę Ci, jak zamienić lody truskawkowe na nowatorski smak, który skradnie serce klientom Twojej manufaktury lodów.
Lodziarstwo daje Ci wiele możliwości, wystarczy je tylko odkryć. Dzięki moim e-bookom zdobędziesz niezbędne umiejętności, by z powodzeniem tworzyć lody. Produkowanie naturalnych lodów to sztuka, która wymaga wiedzy, umiejętności i pasji – tylko wtedy możesz osiągnąć idealny smak i jakość, które zachwycą Twoich klientów. Moje e-booki stworzone zostały na podstawie wiedzy, którą zdobywałem przez lata. Zebrałem w nich najważniejsze informacje, tajniki i przepisy, by tworzenie naturalnych lodów było czystą przyjemnością.
Witam w moim sklepie internetowym, gdzie pasja do lodów spotyka się z wiedzą i technologią sprawiając, że staje się to prawdziwą sztuką lodziarską. Teraz to wszystko można przeczytać w mojej książce „Lody naturalnie”. Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.
W swojej książce skupiam się na wszystkich aspektach świata lodów, począwszy od podstawowych do bardziej zaawansowanych sposobów produkcji. Nawet podstawowe receptury sprawią, że Twoje lody staną się prawdziwym arcydziełem smaku a znajdziesz tu również takie bardziej unikalne, które zachwycą Twoich klientów oraz gości. Oferuje ona wszechstronne spojrzenie na procesy produkcji, zaczynając od tradycyjnych a kończąc na najnowszych trendach w świecie lodów rzemieślniczych. Znajdziesz w niej szczegółowe opisy sprzętu, surowców oraz praktyczne wskazówki dotyczące utrzymania doskonałej konsystencji i dobrego smaku.
Ta książka to prawdziwe kompendium wiedzy oraz inspiracji dla wszystkich miłośników lodów. Znajdziesz tu nie tylko klasyczne, ale także nowatorskie połączenia smakowe, które przez swoje odpowiednie tekstury pozwolą Ci stworzyć niepowtarzalne kompozycje lodowe, zdobywając serca Twoich klientów.
Nie czekaj dłużej i wejdź do świata lodów, gdzie nauka i przyjemność łączą się w jedno. Dzięki lekturze książki „Lody naturalnie” odkryjesz, jak tworzyć lody, które nie tylko gaszą pragnienie, ale też dostarczają niezapomnianych doznań smakowych.
Zapraszamy do zakupów i podążania śladem najsmaczniejszych lodów rzemieślniczych!"
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: THERMOHAUSER63
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: KSIĄŻKI12
Marka: SEMPRE
Indeks: KSIĄŻKI15
Marka: SEMPRE
ELEGANCKIE WYDANIE KSIĄŻKI - ALBUMU - "MOJE PIERNIKI" IGA SARZYŃSKA-KOMOROWSKA - DLA MIŁOŚNIKÓW DOBREGO SMAKU I SZTUKI.
Indeks: KSIĄŻKI07
Książka Moje 4 pory roku Igi Sarzyńskiej