
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
FF08 MATA MIKROPERFOROWANA ROUND SHAPES do ciasta kruchego 600/400 mm otwory ∅ 65 mm Pavoni:
Nowa linia form mikroperforowanych mat w formacie 600 x 400 mm.
Idealna zarówno do słodkich, jak i pikantnych produktów, od tartaletek po bułeczki,
od klasycznych po nowoczesne, okrągłe lub kwadratowe, do klasycznych przepisów i nie tylko.
Mata pozwala na jednorazowe przygotowanie 24 porcji.
Łatwa w użyciu mata zapewnia wysoką wydajność produkcji, jednorodne gotowanie, wzrost wysokości i doskonałe wyniki kształtu,
unikając zapadania się krawędzi i tworzenia się pęcherzyków.
Wymiary porcji: ∅ 65 mm
Wymiary formy: 400 x 600 mm
Ilość porcji: 24
Pojemność porcji: 57 ml
Kod produktu: FF08
Indeks: THERMOHAUSER199
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER204
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI178
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI228
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART514
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART160
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 595x395
Indeks: LEDUVEL98
Marka: LEKUE
Indeks: SILIKOMART497
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART513
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART65
Marka: SILIKOMART
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Indeks: PAVONI113
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: ICB15
Marka: ICB TECNOLOGIE
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
Indeks: PAVONI342
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku ciasta kruchego. Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: SILIKOMART587
Marka: SILIKOMART
Zestaw do tworzenia nowoczesnych eklerów składający się z perforowanej maty oraz formy silikonowej. Mata z mikroperforacją pozwala na wypiekanie idealnych korpusów z ciasta parzonego. Forma silikonowa pozwala na efektowne wykończenie i udekorowanie eklerów.
Indeks: SILIKOMART398
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Indeks: SILIKOMART495
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI26
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: LEDUVEL117
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: PAVONI32
Marka: PAVONI ITALIA