
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
139,00 zł / 1 kg
Mata silikonowa do makaroników 30x40 cm śr. 35mm Silikomart
Stosowana do produkcji wyrobów cukierniczych. Forma odznacza się wyjątkowa uniwersalnością nadaje się do piekarników, lodówek i zamrażarek. Powierzchni Non-Stick (nie przywiera ). Mata zawiera 70 krązków o średnicy 35 mm z delikatnie uniesionymi brzegami dla zachowania lepszej formy mamakroników przy wypiekaniu
Może być stosowane w szerokim zakresie temperatur od -60 ° C do + 300 °C. Elastyczność umożliwia wyginanie w wiele stron. Można myć w zmywarce z gwarancją częstego stosowania. Materiał nadaje się do sterylizacji (platyna-silikon).
Rozmiar: 30 x 40 cm h 1,5 mm
Kolor: ceglany
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: UNI-PACK23/1
Marka: SEMPRE
Pudełko na ciasto lub tort w rączką z cienkiego katronu.
Indeks: THERMOHAUSER261
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FSOPAKOWANIA21
Marka: FS OPAKOWANIA
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta.