5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut
  • 5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut
  • 5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut

5kg BASE-KREM-659 Creme a La Carte Basic do pralin Callebaut

CALLEBAUT07
423,50 zł
Brutto

84,70 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 8

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut:

Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady.

Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.

Creme a La Carte Basic - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny alkoholu.

Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)

Ganache ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.

Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).

Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: biała czekolada 60% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),

śmietana 22%, alkohol 4,5%, cukier, serwatka z mleka, białka mleka.

Kod produktu: CHAMP-KREM-659

Opakowanie: 5kg

Konsystencja: kremowa

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),

- desery i ciasta,

- wyroby piekarnicze,

- lody i sorbety.

Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.

Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.

Dozowanie: według uznania

Producent: Callebaut

Szczegóły produktu
CALLEBAUT07
8 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DREIDOPPEL21

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA KOKOS 199 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

favorite_border favorite

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 133,00 zł

133,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT116

Marka: CALLEBAUT

400 g CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E0-D94 CALLEBAUT

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 48,00 zł

120,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: HANSBRUNNER154

Marka: HANS BRUNNER

Tabliczka Dubai HB-9230-PC Hans Brunner - forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami - 157 x 78 x 15.5 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:

Cena 117,00 zł

117,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU