5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut
  • 5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut
  • 5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut

5kg BASE-KREM-659 Creme a La Carte Basic do pralin Callebaut

CALLEBAUT07
423,50 zł
Brutto

84,70 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut:

Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady.

Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.

Creme a La Carte Basic - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny alkoholu.

Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)

Ganache ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.

Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).

Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: biała czekolada 60% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),

śmietana 22%, alkohol 4,5%, cukier, serwatka z mleka, białka mleka.

Kod produktu: CHAMP-KREM-659

Opakowanie: 5kg

Konsystencja: kremowa

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),

- desery i ciasta,

- wyroby piekarnicze,

- lody i sorbety.

Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.

Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.

Dozowanie: według uznania

Producent: Callebaut

Szczegóły produktu
CALLEBAUT07
8 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: HANSBRUNNER153

Marka: HANS BRUNNER

Tabliczka Dubai HB-0907-S Hans Brunner - forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami - 161 x 84 x 18.5 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:

Cena 127,50 zł

127,50 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LUBECA38

Marka: LUBECA

1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich

favorite_border favorite

Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.

Cena 63,00 zł

63,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MIRAN29

Marka: MIRAN

op. 0.5 kg Mini Marshmallow - Miran - małe kolorowe pianki do dekoracji cukierniczych - dł. 12 mm

favorite_border favorite

Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.

Cena 42,00 zł

8,40 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE