
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
63,00 zł / 1 kg
5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut:
Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady.
Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.
Creme a La Carte Basic - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny alkoholu.
Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)
Ganache ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.
Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).
Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: biała czekolada 60% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),
śmietana 22%, alkohol 4,5%, cukier, serwatka z mleka, białka mleka.
Kod produktu: CHAMP-KREM-659
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.
Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: HANSBRUNNER154
Marka: HANS BRUNNER
Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą: