Indeks: FOODCOLOURS78
Marka: FOOD COLOURS
20g Barwnik RUBIN do AEROGRAFU w proszku Metallic Dust WS-P-141 Food Colours
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
5kg BASE-KREM-659 Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin Callebaut:
Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady.
Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.
Creme a La Carte Basic - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny alkoholu.
Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)
Ganache ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.
Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).
Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: biała czekolada 60% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),
śmietana 22%, alkohol 4,5%, cukier, serwatka z mleka, białka mleka.
Kod produktu: CHAMP-KREM-659
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.
Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: FOODCOLOURS78
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: NOVACART33/PERG
Marka: NOVACART
Indeks: MIRAN29
Marka: MIRAN
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.
Indeks: BARRYCALLEBAUT161
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA568
Marka: BARBARA LUIJCKX
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: MASTERMARTINI67/1
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: SALPA39
Marka: SEMPRE
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.