
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa do lodów i kremów Pernigotti
138,00 zł / 1 kg
800g Crispearls™ Salted Caramel Chrupiące perełki w czekoladzie karmelowej CHF-CC-CCRISE0-02B Mona Lisa Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest mleczną czekoladą ze słonym karmelem.
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada karmelowa: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku,
miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy, karmel, sól), chrupiące kuleczki zbożowe
(mąka pszenna, cukier, mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy,
naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414), skrobia modyfikowana,
tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z mleczną czekoladą ze słonym karmelem
Postać: drobne perełki (4-5 mm)
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-CC-CCRISE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SILIKOMART404
Marka: SILIKOMART
Indeks: FOODCOLOURS139
Marka: FOOD COLOURS
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
Indeks: CALLEBAUT90
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym miodem o złotobrązowej barwie. Wyjątkowy profil smakowy, intensywny aromat i przyjemna słodycz. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.