
63,10 zł / 1l
800g Crispearls™ Salted Caramel Chrupiące perełki w czekoladzie karmelowej CHF-CC-CCRISE0-02B Mona Lisa Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest mleczną czekoladą ze słonym karmelem.
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada karmelowa: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku,
miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy, karmel, sól), chrupiące kuleczki zbożowe
(mąka pszenna, cukier, mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy,
naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414), skrobia modyfikowana,
tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z mleczną czekoladą ze słonym karmelem
Postać: drobne perełki (4-5 mm)
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-CC-CCRISE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Indeks: MONIN152
Marka: MONIN
Indeks: FRANTYL43
Marka: FRANTYL
Rant do ciasta anioł
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.