∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Opis produktu
Wsporniki do tortu, pozwalają na samodzielne stworzenie stelaża podtrzymującego ciasta piętrowe.
Uniwersalne w zastosowaniu nadają się do ciast i tortów.
Wsporniki wykonane są z transparentnego, matowego tworzywa.
Charakteryzuje je wysoka wytrzymałość, a przy tym są bardzo łatwe do przycinania.
Wsporniki używa się do tworzenia niewidzialnego stelaża wewnątrz ciasta.
Rurki przycina się z łatwością na odpowiednią wysokość.
Wymiary: śr. 19 mm x dł. 200 mm
Materiał: tworzywo sztuczne
Kolor: transparentny (matowy)
Ilość w opakowaniu: 1 sztuka
Kod produktu: 30358
.png)
Szczegóły produktu
∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 32 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13127 MODECOR
Podkład dsztywny, dwustronny
∅ 20 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13124 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
śr. 24 cm PODKŁAD BIAŁY STYRODUR SWEETDECOR - gruby podkład do tortów o wysokości ok. 2.2 cm
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
śr. 26 cm PODKŁAD BIAŁY STYRODUR SWEETDECOR - gruby podkład do tortów o wysokości ok. 2.2 cm
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
śr. 28 cm PODKŁAD BIAŁY STYRODUR SWEETDECOR - gruby podkład do tortów o wysokości ok. 2.2 cm
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
1 szt. ∅ 9 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
1 szt. ∅ 12 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
1 szt. ∅ 16 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
1 szt. ∅ 20 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
śr. 26 cm x wys. 2 cm - złoty podkład pod tort - okrągła podkładka ze styroduru - foliowany brzeg
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład ze styroduru do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Elegancka i praktyczna podkładka ze wzmocnionym brzegiem.
śr. 28 cm x wys. 2 cm - złoty podkład pod tort - okrągła podkładka ze styroduru - foliowany brzeg
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład ze styroduru do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Elegancka i praktyczna podkładka ze wzmocnionym brzegiem.
śr. 30 cm x wys. 2 cm - złoty podkład pod tort - okrągła podkładka ze styroduru - foliowany brzeg
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład ze styroduru do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Elegancka i praktyczna podkładka ze wzmocnionym brzegiem.
śr. 26 cm x wys. 2 cm - biały podkład pod tort - okrągła podkładka ze styroduru - foliowany brzeg
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład ze styroduru do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Elegancka i praktyczna podkładka ze wzmocnionym brzegiem.
śr. 28 cm x wys. 2 cm - biały podkład pod tort - okrągła podkładka ze styroduru - foliowany brzeg
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład ze styroduru do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Elegancka i praktyczna podkładka ze wzmocnionym brzegiem.
op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej