Indeks: THERMOHAUSER210
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka / Szpatuła 245 x150 mm ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa 68705 Thermohauser
40,50 zł / 1 szt.
CH3 L 44 x 60 mm narzędzie do liści z czekolady Pavoni:
Opis: seria narzędzi ze stali nierdzewnej marki Pavoni, stworzonych we współpracy z mistrzami cukiernictwa;
zaprojektowane do tworzenia dekoracji czekoladowych o różnych kształtach i rozmiarach;
tworzenie piór i liści z czekolady staje się proste, szybkie i przyjemne.
Wzór: liść duży
Kod produktu: CH3
Materiał: stal nierdzewna
Producent: Pavoni
Wymiary: 44 x 60 mm
Indeks: THERMOHAUSER210
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI107
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: MODECOR527
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: INNE25
Zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej, ciasta i marcepanu >>> płatki śniegu w trzech rozmiarach.
Indeks: TALA50
Marka: BIRKMANN
Produkt na zamówienie czas oczekiwania 3-5 dni roboczych.
Indeks: TESCOMA205
Marka: TESCOMA
Stalowa tarka ręczna do czekolady, parmezanu, przypraw i cytrusów! Wąska tarka ręczna wykonana w jakości premium - doskonale sprawdzi się w każdej kuchni - ergonomiczna i funkcjonalna tarka ręczna do ścierania produktów na drobne wiórki i nitki.
Indeks: MODECOR506
Marka: MODECOR
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.
Indeks: MODECOR918
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: PODKŁADYCUK59
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Indeks: PODKŁADYCUK56
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.
Indeks: MASONCASH35
Marka: MASON CASH
Wykrawacz ze zworem falbanki
Indeks: MODECOR917
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: THERMOHAUSER70
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PODKŁADYCUK57
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Indeks: MODECOR919
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: MODECOR711
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: PAVONI107
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SWEETDECOR281
Marka: SWEET DECOR
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.