3kg Czekolada MIGDAŁOWA w kaletkach INSPIRATION AMANDE V14029 Valrhona:
Czekolada Migdałowa (z mielonymi migdałami).
Produkt Premium (High quality).
Opis: kremowa konsystencja czekolady z intensywnym i słodkim smakiem naturalnych migdałów.
Zmielone migdały mieszane są z masłem kakaowym i cukrem, co daje słodki produkt o świeżości migdałów w postaci czekolady.
Unikalna tekstura czekolady pozwala na użycie smakowej czekolady w taki sposób jak czekolad klasycznych.
Intensywny smak i kolor. Tylko naturalne składniki, bez konserwantów, barwników i aromatów.
Składniki: cukier, mielone migdały, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa).
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym mleko. Ten produkt może zawierać śladowe ilości glutenu.
Opakowanie: 3kg
Kod produktu: V14029
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2459/591 kJ/kcal
tłuszcz: 42g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19g
węglowodany: 40g
w tym cukry: 10g
białko: 12g
sól: 0,01g
POBIERZ NASZE E-booki:
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).