1 kg GELATINE POISSON EN POUDRE 200 BLOOM LOUIS FRANCOIS żelatyna rybna w proszku
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
240 szt. OŁÓWKI RUBENS MINI BIAŁE 100 mm dekoracja czekoladowa 334524 Barbara Decor:
Dekoracyjne ołówki czekoladowe.
Opis: klasyczny kształt dekoracyjnych ołówków z białej czekolady.
Przeznaczone są do dekoracji tortów, deserów, lodów, kremów, musów itp.
Eleganckie i uniwersalne, a zarazem niezwykle ekonomiczne w codziennym zastosowaniu.
Wzór: gładkie
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, laktoza,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 900 g (240 sztuk)
Wymiary: dł. 95-105 mm
Smak: biała czekolada
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze
Kod produktu: 334524
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2229/533 kJ/kcal
- tłuszcz: 29,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,9 g
- węglowodany: 64,2 g
- w tym cukry: 64,2 g
- białko: 4,1 g
- sól: 0,24 g
Szczegóły produktu
1 kg GELATINE POISSON EN POUDRE 200 BLOOM LOUIS FRANCOIS żelatyna rybna w proszku
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
50 szt. VP3T ŚR.80MM PAVONI okrągłe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji
Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej