Pałeczki cukrowe twarde do dekoracji cukierniczych.
Opis: uniwersalne, drobne cukrowe pałeczki do dekoracji cukierniczych.
Możemy wykańczać nimi również czekoladowe: praliny, trufle, figurki.
Polecamy zarówno do profesjonalnego, jak i pasjonackiego zastosowania.
Kolor: złoty metaliczny
Wymiary: 5 x 2 mm
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze (babeczki, muffiny, torty, desery, lody, ciasta, ciasteczka, pierniczki, lizaki z ciasta)
Składniki: cukier, glukoza, syrop glukozowy, barwniki: kurkumina (E100), biel tytanowa (E171), węgiel roślinny (E153), tlenek żelaza (E172),
substancje glazurujące: talk, szelak (E904), wosk pszczeli, olej kokosowy, guma arabska, żelatyna, kwas cytrynowy (E330).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Opakowanie: 1 kg