op. 2.5 kg Variegato Waferini Nocciola 1230121 BABBI krem z orzechów laskowych i kakao z kawałkami chrupiących wafelków

Indeks: BABBI190
Marka:

Krem z kakao i prażonych orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków. Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Krem cukierniczy z orzechów laskowych i kakao z chrupiącym dodatkiem.

235,00 zł (8% VAT)
94,00 zł / 1 kg

217,59 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 10 szt.

Opis produktu

Pasta variegato z chrupiącymi wafelkami!

Variegati Waferini - seria past variegato z chrupiącymi wafelkami do przekładania i dekorowania. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym wafelkiem i dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

Krem cukierniczy z prażonych orzechów laskowych i kakao z chrupiącymi wafelkami!

Variegato Waferini Nocciola - kakaowy krem z orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków do przekładania lodów i stosowania w cukiernictwie.

 

Składniki i alergeny: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), prażone orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, wafelek (5%) (mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej roślinny (kokosowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier, pełnoziarnista mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), żółtko jaja w proszku, substancja spulchniająca: węglan sodu (E500ii), difosforany (E450), sól), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja przeciwutleniająca: tokoferole (E307), aromaty; produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, pozostałych orzechów oraz ich pochodnych. 

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO WAFERINI QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2427/583 kJ/kcal
Tłuszcz 40.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.6 g
Węglowodany 50.0 g
w tym cukry 46.0 g
Białko 6.0 g
Sól 0.12 g

Zastosowanie past variegato z chrupiącymi wafelkami:

BABBI VARIEGATI WAFERINI (1).png

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
1.23.0121
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO WAFERINI NOCCIOLA
MASA NETTO
2.5 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
4 x 2.5 kg - 10 kg
RODZAJ
PASTA VARIEGATO Z WAFELKAMI
SMAK
ORZECHY LASKOWE | KAKAO | WAFELEK
KONSYSTENCJA
GŁADKA Z CHRUPIĄCYMI DODATKAMI
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
VARIEGATI WAFERINI
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH