1 szt. ∅ 20 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
PODKŁADYCUK17
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Seria barwników w postaci pudru dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia, dekorowania, malowania, cieniowania oraz tonowania wyrobów cukierniczych i produktów spożywczych.
Dekoracyjny mix posypek cukrowych stworzony do dekoracji wielkanocnych wypieków i deserów. Doskonale sprawdzi się do ozdobienia lukru na wielkanocnych babkach i ciasteczkach.
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.