Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Posypka cukrowa do dekoracji tortów, babeczek, deserów i czego tylko zamarzysz! Kuleczki cukrowe o średnicy 6-8 mm. Gotowa do użycia posypka dekoracyjna. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.