op. 50 szt. Transparentne wsporniki do tortu - śr. 19 x dł. 200 mm - nr. kat. 30358 Modecor
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Podkład dsztywny, dwustronny
Opis produktu
Wymiary:
Materiał: karton
Kolor: biały
Kształt: okrągły, gładki brzeg
Kod produktu: 13127
Rodzaj: cienki, sztywny, dwustronnie foliowany
Przeznaczenie: tworzenie wewnętrznego stelaża tortu piętrowego, przechowywanie, transport i serwowanie ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
DO TWORZENIA WEWNĘTRZNEGO STELAŻA TORTU PIĘTROWEGO UŻYWANE SĄ SPECJALNE WSPORNIKI, KTÓRE DOCINA SIĘ NA WYMIAR - SŁUŻĄ DO POTRZYWYWANIA PIĘTER TORTU UMIESZCZONYCH NA DWUSTRONNIE FOLIOWANYCH PODKŁADACH.
.png)
.png)
Szczegóły produktu
op. 50 szt. Transparentne wsporniki do tortu - śr. 19 x dł. 200 mm - nr. kat. 30358 Modecor
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
1 szt. Transparentne wsporniki do tortu - śr. 19 x dł. 200 mm - nr. kat. 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
op. 50 szt. Transparentne wsporniki do tortu - śr. 19 x dł. 200 mm - nr. kat. 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
∅ 20 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13124 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Dekoracyjne tekturowe foremki z wewnętrzną powłoką silikonową do wypieku babeczek. Sztywna konstrukcja, która nie wymaga stosowania dodatkowych form i stelaży podczas pieczenia. Silikonowa powłoka zabezpieczająca przed przywieraniem. Papierowe papilotki w białe kropki. Dekoracyjne foremki do wypieku muffinek.
op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czysty tłuszcz kakaowy w postaci bardzo drobnego proszku
Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.
op. 280 g ZESTAW 8 BARWNIKÓW SPOŻYWCZYCH W ŻELU WSG-8-SET FOOD COLOURS
Zestaw barwników spożywczych o konsystencji żelowej w 8 kolorach. Do barwienia masy cukrowej i lukru królewskiego oraz innych mas cukierniczych o niskiej zawartości tłuszczu. W zestawie znajdują się barwniki w wygodnych opakowaniach po 35 gramów.
1 szt. ∅ 16 cm BIAŁY OKRĄGŁY PODKŁAD Z OTWOREM dwustronnie foliowany podkład do tortu piętrowego
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej