op. 1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels

Indeks: P%BAKELS06(1)
Marka:

30.10.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

60,00 zł -55%
27,00 zł (23% VAT)
27,00 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 60,00 zł

21,95 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 23 szt.

Opis produktu

Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.

Duże dyski ciemnej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i kakaowym smaku.

Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).

 

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.

Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)

Producent: BAKELS

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2580/610 kJ/kcal

- tłuszcz: 44,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34,0 g

- węglowodany: 49,0 g

 - w tym cukry: 41,0 g

- białko: 4,8 g

- sól: 0,0 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

 

 

Szczegóły produktu