
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
5kg Polewa/krem CARAVELLA COVER WHITE AX52CU Master Martini:
Opis: polewa w postaci gęstego kremu wymagająca upłynnienia przed użyciem.
Do oblewania i dekorowania, nadaje połysk i strukturę.
Polewa nawet mocno schłodzona nie pęka, idealnie sprawdza się jako nośnik smakowy do kremów.
Ma kakaowy, słodki smak z nutami orzechów laskowych i wanilii.
Składniki: cukier, nieuwodornione tłuszcze roślinne (palmowy), olej słonecznikowy,
odtłuszczone kakao w proszku (20%), orzechy laskowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina.
(produkt bezglutenowy)
Opakowanie: 5 kg (wiaderko)
Kod produktu: AX52CB
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie: oblewanie, dekorowanie, nośnik smaku kremów
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: FOODCOLOURS184
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MORI25
Marka: MORI 2A
Seria stalowych łyżek do lodów z uchwytem wykonanym z wytrzymałego tworzywa - polipropylenu. Uniwersalne w zastosowaniu, bardzo praktyczne i wygodne w użyciu. Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni. Dostępne w różnych wersjach kolorystycznych.
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów