
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
10kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:
Mleczne dropsy do polew na bazie tłuszczu.
Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z mlecznej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.
Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, uwodorniony tłuszcz palmowy i kokosowy, nie uwodorniony tłuszcz palmowy,
białka mleka, laktoza, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa (E322), aromaty.
Opakowanie: 10 kg (karton)
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2332/560 kJ/kcal
- tłuszcz: 35,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g
- węglowodany: 59,3 g
- w tym cukry: 58,9 g
- białko: 1,5 g
- sól: 0,2 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: POLOPLAST02
Marka: POLOPLAST
Kolorowe łopatki jednorazowego użytku przeznaczone do recyklingu w sekcji tworzyw sztucznych - do serwowania lodów i zimnych deserów.
Indeks: MODECOR803
Marka: MODECOR
Podkład złoty pod tort 40 cm gruby 30479I Modecorr
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.