Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju walentynkowych wypieków i tortów.
Sprzedaż produktów na wynos wymaga ich odpowiedniego opakowania i zabezpieczenia, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Różnego rodzaju słodkie wypieki i desery wymagają szczególnego rodzaju zabezpieczenia z uwagi na swoją delikatną strukturę. Idealnym rozwiązaniem do transportu oraz przechowywania wypieków są tekturowe pudełka. Opakowania jednorazowe przeznaczone są przede wszystkim dla cukierni, piekarni i kawiarni, jednak doskonale sprawdzą się również podczas imprez rodzinnych czy okolicznościowych.
Pudełka wykonane są z kartonu o optymalnej sztywności, dzięki czemu sprawdzą się również do transportu tortów oraz wypieków z ciasta kruchego. Materiał, z którego wykonane są opakowania jest całkowicie bezpieczny i przeznaczony do kontaktu z żywnością oraz wykazuje odporność na krótkotrwałe działanie tłuszczu oraz wilgoci obecnej w produktach.
Pudełka klapowe są przeznaczone do pakowania, przechowywania i transportu różnego rodzaju wypieków (ciast, serników, tortów itp.). Format pudełek pozwala na ich piętrowe układanie, co znacząco ułatwia przechowywanie większej ilości wypieków. Doskonale sprawdzą się do sprzedaży wyrobów na wynos w każdej cukierni i pracowni cukierniczej.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju walentynkowych wypieków i tortów.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju walentynkowych wypieków i tortów.
Seria łatwych do użycia form silikonowych w dopracowanych wzorach. Przeznaczona do tworzenia wyjątkowych deserów i monoporcji w zaciszu domowej kuchni. Wykonane z wytrzymałego i wyjątkowo elastycznego silikonu.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju walentynkowych wypieków i tortów.