1 szt. PUDEŁKO KLAPOWE BIAŁE 28/28/13 CM LIV OPAKOWANIA kartonowe opakowanie na ciasto
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.
Opis produktu
Sprzedaż produktów na wynos wymaga ich odpowiedniego opakowania i zabezpieczenia, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Różnego rodzaju słodkie wypieki i desery wymagają szczególnego rodzaju zabezpieczenia z uwagi na swoją delikatną strukturę. Idealnym rozwiązaniem do transportu oraz przechowywania wypieków są tekturowe pudełka. Opakowania jednorazowe przeznaczone są przede wszystkim dla cukierni, piekarni i kawiarni, jednak doskonale sprawdzą się również podczas imprez rodzinnych czy okolicznościowych.
Pudełka wykonane są z kartonu o optymalnej sztywności, dzięki czemu sprawdzą się również do transportu tortów oraz wypieków z ciasta kruchego. Materiał, z którego wykonane są opakowania jest całkowicie bezpieczny i przeznaczony do kontaktu z żywnością oraz wykazuje odporność na krótkotrwałe działanie tłuszczu oraz wilgoci obecnej w produktach.
Pudełka klapowe są przeznaczone do pakowania, przechowywania i transportu różnego rodzaju wypieków (ciast, serników, tortów itp.). Format pudełek pozwala na ich piętrowe układanie, co znacząco ułatwia przechowywanie większej ilości wypieków. Doskonale sprawdzą się do sprzedaży wyrobów na wynos w każdej cukierni i pracowni cukierniczej.
Pudełka sprzedawane są na sztuki.
![]()
Szczegóły produktu
1 szt. PUDEŁKO KLAPOWE BIAŁE 28/28/13 CM LIV OPAKOWANIA kartonowe opakowanie na ciasto
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 32% VELVET CALLEBAUT W3-E4-U71
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Kakao w proszku przetworzone alkalicznie. Bogaty smak z wyczuwalną goryczką oraz złożonymi nutami kwiatów i przypraw korzennych. Ciepła i intensywna barwa o mahoniowym odcieniu. Proszek kakaowy o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Zawartość tłuszczu w proszku kakaowym to 22-24%.
Seria błyszczących barwników w postaci pyłku - dostępne w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do tworzenia eleganckich dekoracji na powierzchni wyrobów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej