- Wyprzedaż!
Stalowy rant cukierniczy w kształcie wydłużonego prostokąta z zaokrąglonymi brzegami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Przeznaczony przede wszystkim do wypieku ciasta kruchego.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Rodzaj produktu: kwadratowy rant z perforacją do wypieku ciasta kruchego wykonany ze stali nierdzewnej
Opakowanie: 1 sztuka (brak opakowania ochronnego)
Kształt: kwadratowy
Wymiary rantu: 105 mm x 105 mm x (wysokość) 20 mm
Materiał: stal nierdzewna
Kolor: srebrny
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: XF PAVONI ITALIA STWORZONA WE WSPÓŁPRACY Z GIANLUCA FUSTO
Kod produktu: XF02

FILM INSTRUKTAŻOWY JAK PRACOWAĆ Z RANTAMI Z PERFORACJĄ PAVONI:
Szczegóły produktu
Stalowy rant cukierniczy w kształcie wydłużonego prostokąta z zaokrąglonymi brzegami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Przeznaczony przede wszystkim do wypieku ciasta kruchego.
FOROSIL64 Pavoni - dł. 585 x szer. 385 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Forosil, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej