- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
4 szt. ∅ 100 x h 20 mm TARTE RING ROUND 100 SILIKOMART 52.277.20.0165 zestaw 4 perforowanych rantów
- TARTE RING to seria perforowanych rantów o różnych kształtach, do wypieku ciasta kruchego marki Silikomart Professional.
- Ranty wykonane są z termoplastycznego kompozytu o wysokiej odporności na zgniatanie.
- Materiał wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas pieczenia oraz niskich podczas chłodzenia, mrożenia i szokowego zamrażania.
- Maksymalna temperatura pieczenia z zastosowaniem rantów to 180°C (356°F), zaś maksymalna temperatura mrożenia to (-) 60°C.
- Rantów można również używać w kuchence mikrofalowej oraz bezpiecznie myć je w zmywarce.
- Seria przeznaczona jest do tworzenia spodów z kruchego ciasta stanowiących bazę różnego rodzaju deserów i potraw.
- Perforacja zastosowana w rantach zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza, a tym samym równomierne rozprowadzanie ciepła.
- Kruche ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się równomiernym stopniem wypieczenia oraz zarumienienia.
- Dodatkowo perforacja przyspiesza proces studzenia wypieków, co pozwala na uzyskanie wyjątkowej kruchości i chrupkości.
- Spody rantów są nieco szersze, co zapewnia im całkowitą stabilność podczas pieczenia i studzenia.
- Ranty posiadają gładką powierzchnię zapobiegającą przywieraniu wypieków oraz zapewniającą ich łatwe wyjmowanie bez naruszenia kształtu i formy.
- Ponadto nie ma konieczności zabezpieczania rantów tłuszczem przed pieczeniem.
- Idealnie sprawdzą się w profesjonalnej jak i domowej kuchni oraz cukierni.
Rodzaj produktu: zestaw okrągłych perforowanych rantów z termoplastycznego kompozytu do wypieku kruchego ciasta
Nazwa: TARTE RING ROUND 100
Opakowanie: zestaw 4 sztuk (zapakowany w kartonowe pudełko zabezpieczające)
Kształt: okrągły
Wymiary: ∅ 100 mm x (wysokość) 20 mm
Materiał: termoplastyczny kompozyt
Kolor: czarny
Warunki użytkowania:
- dokładnie umyć przed pierwszym użyciem
- w piekarniku elektrycznym (do 180°C)
- w piekarniku gazowym (do 180°C)
- w piekarniku konwekcyjnym (z termoobiegiem do 180°C)
- w zmywarce
- w zamrażarce (do (-) 60°C)
- w lodówce
- możliwość szokowego mrożenia (do (-) 60°C)
- w kuchence mikrofalowej
Seria produktowa: TARTE RING SILIKOMART PROFESSIONAL
Kod produktu: 52.277.20.0165
Indeks: FSOPAKOWANIA46
Marka: FS OPAKOWANIA
1 szt. PUDEŁKO BIAŁE MAŁE 12x12x9h PS111 kwadratowe pudełko samoskładające z rączką
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta.
2,00 zł / 1 szt.
Indeks: THERMOHAUSER219
Marka: THERMOHAUSER
Znacznik jednostronny do krojenia ciasta na 10 równych porcji 35065 Thermohauser
21,00 zł / 1 szt.
Indeks: GRODRUK29
Marka: NOVACART
∅ 22 cm PODKŁAD MICROTRIPLO ZŁOTY z karbowanym brzegiem wysokość ok. 4 mm
2,50 zł / 1 szt.