Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
∅ 26 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
1,65 zł / 1 szt.
RANT SERCE 250 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy w kształcie serca wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: bok 250 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
Indeks: SARACINO01
Marka: SARACINO
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Indeks: BIRKMANN272
Marka: BIRKMANN
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.