• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

RANCIK ŁEZKA DUŻA 190 x 280  mm x h 60 mm Frantyl
  • RANCIK ŁEZKA DUŻA 190 x 280  mm x h 60 mm Frantyl

RANCIK ŁEZKA DUŻA 190 x 280 mm x h 60 mm Frantyl

FRANTYL75
35,50 zł
Brutto

35,50 zł / 1 szt.

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

RANCIK ŁEZKA DUŻA 190 x 280  mm x h 60 mm Frantyl:

Opis: rant cukierniczy w kształcie łezki wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;

może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;

dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).

Materiał: stal kwasoodporna

Wymiary: 190 x 280 mm x h 60 mm 

Zastosowanie: 

- pieczenie biszkoptów, ciast,

- przekładanie tortów, ciast, 

- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,

Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;

jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.

Producent: Frantyl

Szczegóły produktu
FRANTYL75
4 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAVONI406

Marka: PAVONI ITALIA

CV2 CILINDRO Pavoni śr. 65 x wys. 60 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - cylindryczny kształt

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

Cena 95,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI405

Marka: PAVONI ITALIA

CV1 CUBO Pavoni 60x60x60 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

Cena 95,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU