
Indeks: THERMOHAUSER300
Marka: THERMOHAUSER
Tylka płaska do płaskich dekoracji 20621 Thermohauser
#100 tylka śr. 10mm 20621 wys. 30mm płaska do dekoracji
5,90 zł / 1l
RANT OKRĄGŁY ∅ 200 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 200 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: THERMOHAUSER300
Marka: THERMOHAUSER
#100 tylka śr. 10mm 20621 wys. 30mm płaska do dekoracji
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: DAWN160(1)
Marka: DAWN FOODS
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.