
36,00 zł / 1 kg
RANT OKRĄGŁY ∅ 200 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 200 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: FOODCOLOURS82
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: THERMOHAUSER475
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: LIV49
Marka: LIV OPAKOWANIA
Prostokątne pudełko z dekoracyjnym okienkiem doskonale sprawdzi się do pakowania pączków oraz innych słodkich wyrobów. Opakowanie łączy funkcjonalność - zabezpieczenie podczas transportu i przechowywania z dekoracyjnym charakterem (dzięki obecności profilowanego okienka).