Tylka śr. 1-5mm do płatków kwiatów 20504 Thermohauser
#90 Tylka 20504 płaska z wcięciem ząbkami wys. 36 śr. 1-5mm
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
RANT OKRĄGŁY ∅ 200 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 200 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Szczegóły produktu
Tylka śr. 1-5mm do płatków kwiatów 20504 Thermohauser
#90 Tylka 20504 płaska z wcięciem ząbkami wys. 36 śr. 1-5mm
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 12 cylindrycznych porcji o średnicy 48 mm, wysokości 50 mm i pojemności 83 ml.
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Dekoracyjny wzór i trójwymiarowy efekt. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych. Stworzona we współpracy z Cedric Grolet.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej