
Indeks: GRODRUK18
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik na tort 24/24/10h cm z okienkiem
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
4,80 zł / 1 szt.
RANT OKRĄGŁY ∅ 100 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 100 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: GRODRUK18
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: NOVACART95
Marka: NOVACART
Indeks: SWEETDECOR46
Marka: SWEET DECOR
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.