Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Szpatuła kątowa 250 x 34 mm ze stali nierdzewnej 66707 Thermohauser
97,00 zł / 1 szt.
RANCIK SERCE 60 mm x h 30 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy w kształcie serca wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: bok 60 mm x h 30 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART51
Marka: SILIKOMART
Truffles od Silikomart, uniwersalna forma silikonowa w kształcie kuli! Klasyczna forma silikonowa do trójwymiarowych monoporcji, wypieków i deserów mrożonych. Dopracowany, trójwymiarowy kształt kuli! Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Truffles 20 od Silikomart to...
Indeks: THERMOHAUSER269
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER507
Marka: THERMOHAUSER
Niezbędny element wyposażenia każdej domowej i profesjonalnej pracowni cukierniczej. Obrotowa patera na nóżce znacznie ułatwia dekorowanie i serwowanie wyrobów. Idealnie sprawdzi się podczas dekorowania tortów.