- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
2,5kg Izomalt granulowany (E953)
Izomalt w postaci drobnych granulek.
Opis: produkt w postaci drobnych granulek, po podgrzaniu tworzy przejrzystą masę, z której można formować dekoracje,
takie jak lizaki, tafle lodu, fale. Po zastygnięciu pozostaje krystaliczny i przejrzysty. Może być barwiony.
Stosowany również jako niskokaloryczny środek słodzący. Odpowiedni dla diabetyków.
Jest odporny na wysokie temperatury, co pozwala na zachowanie jego struktury podczas gotowania i pieczenia.
Pełni w produktach funkcje przeciw-zbrylające oraz wypełniające.
Opakowanie: 2,5 kg
Oznaczenie: E953
Indeks: MODECOR508/10
Marka: MODECOR
100g Barwnik ZIELONY CIEMNY w ŻELU ColorGel Verde Bosco 23128 Modecor
Indeks: MODECOR643
Marka: MODECOR
3 g COLORDUST GIALLO SOLE 23137 MODECOR żółty barwnik w proszku rozpuszczalny w tłuszczu
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
900 g ISOMALT REFINAT 39463 SOSA INGREDIENTS substancja słodząca - izomalt w postaci proszku
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg GLUCOSE DESHYDRATE DE40 LOUIS FRANCOIS syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1.3 kg ZUCCHERO D'UVA PC606 COMPRITAL naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.
Indeks: RÓŻNE97/2
8 kg CUKIER PUDER NIETOPLIWY DO DEKORACJI
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
0.5 kg GLUCOSA EN POLS 33DE 39464 SOSA INGREDIENTS odwodniony syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.