![1kg Izomalt granulowany (E953) PAN Centrum Słodkiej Dekoracji 1kg Izomalt granulowany (E953) PAN Centrum Słodkiej Dekoracji](https://www.cukieteria.pl/26224-large_default/1kg-izomalt-granulowany-e953-pan-centrum-slodkiej-dekoracji.jpg)
![1kg Izomalt granulowany (E953) PAN Centrum Słodkiej Dekoracji 1kg Izomalt granulowany (E953) PAN Centrum Słodkiej Dekoracji](https://www.cukieteria.pl/26224-large_default/1kg-izomalt-granulowany-e953-pan-centrum-slodkiej-dekoracji.jpg)
1kg Izomalt granulowany (E953)
Izomalt w postaci drobnych granulek.
Opis: produkt w postaci drobnych granulek, po podgrzaniu tworzy przejrzystą masę, z której można formować dekoracje,
takie jak lizaki, tafle lodu, fale. Po zastygnięciu pozostaje krystaliczny i przejrzysty. Może być barwiony.
Stosowany również jako niskokaloryczny środek słodzący. Odpowiedni dla diabetyków.
Jest odporny na wysokie temperatury, co pozwala na zachowanie jego struktury podczas gotowania i pieczenia.
Pełni w produktach funkcje przeciw-zbrylające oraz wypełniające.
Opakowanie: 1 kg
Oznaczenie: E953
Indeks: SEMPRE216/7
Marka: SWEET DECOR
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze starego złota - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: PAVONI112
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: RÓŻNE97/2
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).