
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
25g GUMA KSANTANOWA (E415) guma pochodzenia mikrobiologicznego K-160 Food Colours:
Opis: produkt pochodzenia mikrobiologicznego w postaci proszku. Stosowany jako substancja zagęszczająca
i stabilizująca w produktach o niskim pH, takich jak lody, galaretki, dżemy, marmolady, sosy, dressingi oraz polewy owocowe.
Zwiększa lepkość produktu oraz jego odporność na zmiany temperatury. W wypiekach zastępuje częściowo
rolę glutenu - nadaje sprężystość, ciągliwość oraz wspomaga wyrastanie ciasta.
Opakowanie: 25 g
Dozowanie: 1-10 g/kg
Kod produktu: K-160
Oznaczenie: E415
Indeks: FOODCOLOURS91
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS220
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: MIXIT105
Marka: MIXIT
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
Indeks: SOSA452
Marka: Sosa Ingredients
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA468
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA473
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients