- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
25g GUMA KSANTANOWA (E415) guma pochodzenia mikrobiologicznego K-160 Food Colours
25g GUMA KSANTANOWA (E415) guma pochodzenia mikrobiologicznego K-160 Food Colours:
Opis: produkt pochodzenia mikrobiologicznego w postaci proszku. Stosowany jako substancja zagęszczająca
i stabilizująca w produktach o niskim pH, takich jak lody, galaretki, dżemy, marmolady, sosy, dressingi oraz polewy owocowe.
Zwiększa lepkość produktu oraz jego odporność na zmiany temperatury. W wypiekach zastępuje częściowo
rolę glutenu - nadaje sprężystość, ciągliwość oraz wspomaga wyrastanie ciasta.
Opakowanie: 25 g
Dozowanie: 1-10 g/kg
Kod produktu: K-160
Oznaczenie: E415
Indeks: MODECOR702
Marka: MODECOR
3 g COLORDUST NERO LAVAGNA 23143 MODECOR czarny barwnik w proszku rozpuszczalny w tłuszczu
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: MASTERMARTINI58
Marka: Master Martini
1l DECOR UP MASTER MARTINI słodki roślinny krem UHT do ubijania o lekko waniliowym smaku
PRODUKT CHWILOWO SPRZEDAWANY W OPAKOWANIU ZASTĘPCZYM - BIAŁY KARTON Z ETYKIETĄ! Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Indeks: SEMPRE296(1)
Marka: SEMPRE
500 g GUMA TARA (E417) 130002 SEMPRE - dodatek do żywności o właściwościach zagęszczających i stabilizujących
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
300 g SOJAWHIP EN POLVO 00200524 SOSA INGREDIENTS enzymatycznie modyfikowane białko sojowe
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: SOSA339
Marka: Sosa Ingredients
0.5 kg SUCRO EMUL (E473) 39034 SOSA INGREDIENTS substancja emulgująca estry sacharozy i kwasów tłuszczowych
Dodatek spożywczy pozwalający na tworzenie stabilnych emulsji odpornych na zmiany temperatury - stosowany przede wszystkich do wypieku chleba oraz w produkcji lodów i kremów cukierniczych.
Indeks: SOSA309
Marka: Sosa Ingredients
750g GELATINA DE BOVI Żelatyna wołowa 220 BLOOM w proszku 58000001 Sosa
Indeks: SEMPRE296
Marka: SEMPRE
500 g GUMA TARA (E417) 130002 SEMPRE - dodatek do żywności o właściwościach zagęszczających i stabilizujących
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: DAWN96
Marka: Dawn
op. 2.5 kg SANATINE DAWN stabilizator i środek żelujący do śmietany, deserów i przetworów owocowych
Sanatine - łatwy w użyciu stabilizator do śmietany o neutralnym smaku - połączenie żelatyny i skrobi. Stabilizator do świeżej śmietany i środek żelujący do deserów i przetworów owocowych.
Indeks: SOSA68
Marka: Sosa Ingredients
700g GOMA TRAGACANTO substancja zagęszczająca guma tragakantowa 58050070 Sosa
Indeks: LOUISFRANCOIS05
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg PECTINE NH NAPPAGE LOUIS FRANCOIS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
600g GOMA KONJAC substancja zagęszczająca i stabilizująca 58050060 Sosa
Indeks: LOUISFRANCOIS03
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg AGAR AGAR E406 GELIFIANT LOUIS FRANCOIS substancja żelująca pozyskiwana z czerwonych alg
Naturalna substancja zagęszczająca i żelująca pochodzenia roślinnego - pozyskiwana z czerwonych wodorostów.
Indeks: JAR02
Marka: JAR JAskulki Aromaty
1kg AGAR HISZPAŃSKI 850 roślinna substancja żelująca (E406) Jar
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
500g GELIFICANT VEGETAL roślinny środek żelujący 58050000 Sosa
Indeks: SOSA268
Marka: Sosa Ingredients
500g INSTANGEL Żelatyna wieprzowa szybkowiążąca 180 BLOOM w proszku 58000008 Sosa
Indeks: SOSA473
Marka: Sosa Ingredients
400 g PROMOCHI KUZU 38977 SOSA INGREDIENTS skrobia z kuzu w proszku substancja zagęszczająca
Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
500 g MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO - GUMA KAROBOWA (E410) 130003 SEMPRE - naturalny roślinny hydrokoloid
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SOSA310
Marka: Sosa Ingredients
500g PECTINA JAUNE pektyna żółta (HM) z solami opóźniającymi 58030017 Sosa
Indeks: SOSA494
Marka: Sosa Ingredients
600 g GOMA KAPPA EN POLVO 38690 SOSA INGREDIENTS substancja żelująca z czerwonych alg
Hydrokoloid pozyskiwany z czerwonych alg morskich - to naturalny dodatek do żywności o właściwościach żelujących i zagęszczających. Wykazuje również zdolność do wychwytywania i utrzymywania wilgoci w produktach. Doskonale sprawdzi się do produkcji różnego rodzaju galaretek, past oraz dżemów.