- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Le Sirop de Monin
- Seria smakowych syropów barmańskich na bazie cukru i wody z naturalnymi aromatami i barwnikami.
- Idealnie dopracowane smaki doskonale pasują do różnego rodzaju aplikacji bezalkoholowych i alkoholowych.
- Stosowanie syropów cukrowych zapewnia powtarzalność produktu oraz znacznie ułatwia pracę.
- Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, będą idealnym uzupełnieniem napojów na zimno i gorąco oraz deserów.
- Doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami smakowymi (puree, owocami, alkoholem).
- Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
- Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 i 10 ml.
- Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Smak: wata cukrowa
Barwa: różowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancje emulgujące: guma arabska (E414), estry glicerolu i żywicy roślinnej (E445), barwniki: antocyjany (E163), koszenila (E120).
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
- chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
- przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1349/323 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
Węglowodany: |
80,0 g |
- w tym cukry |
80,0 g |
Białko |
0,0 g |
Sól |
0,03 g |
Katalogi do pobrania:
Indeks: MONIN265
Marka: MONIN
0,25l BLUE CURACAO LE SIROP DE MONIN syrop o smaku gorzkich pomarańczy
Indeks: FOODCOLOURS05
Marka: FOOD COLOURS
25g Barwnik CZERWONY spożywczy w PROSZKU WS-P-024 Food Colours
Indeks: MONIN276
Marka: MONIN
0,7l PINK PERRERCORN LE SIROP DE MONIN aromatyczny syrop o zaskakującym smaku różowego pieprzu
Indeks: MONIN05
Marka: MONIN
0,7l MOJITO MINT LE SIROP DE MONIN syrop o smaku cukru trzcinowego z miętą
Indeks: MONIN110
Marka: MONIN
0,7l BASIL LE SIROP DE MONIN syrop cukrowy o smaku bazyliowym
PROMOCJA DOTYCZY PRODUKTU Z TERMINEM WAŻNOŚCI 07/22
Indeks: MONIN224
Marka: MONIN
0,7l ORANGE SPRITZ LE SIROP DE MONIN syrop pomarańczowy z nutą białego wina i goryczki
Indeks: MONIN121
Marka: MONIN
0,7l SPICY MANGO LE SIROP DE MONIN słodki syrop o smaku mango z ostrą nutą chilli
Indeks: MONIN377
Marka: MONIN
0.7 L PURE MINT UNSWEETENED CONCENTRATE BY MONIN mięta - koncentrat do napojów bez dodatku cukru
Czysty smak bez dodatku cukru - rewolucyjna gama koncentratów do rozcieńczania bez dodatku cukru. Przygotowane na bazie soku owocowego - idealne do zimnych i gorących napojów.
Indeks: MONIN47(1)
Marka: MONIN
0.7 L PURE GREEN APPLE UNSWEETENED CONCENTRATE BY MONIN zielone jabłko - koncentrat do napojów bez dodatku cukru
Czysty smak bez dodatku cukru - rewolucyjna gama koncentratów do rozcieńczania bez dodatku cukru. Przygotowane na bazie soku owocowego - idealne do zimnych i gorących napojów.
Indeks: P%MONIN92(1)
Marka: MONIN
0,7l JASMINE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku jaśminowym
Termin produktu do 06/24 do spożycia
Indeks: MONIN51
Marka: MONIN
0,7l FROSTED MINT LE SIROP DE MONIN syrop o orzeźwiającym smaku miętowym
Indeks: MONIN336
Marka: MONIN
0,7l MUSCOVADO LE SIROP DE MONIN syrop z nierafinowanego cukru trzcinowego