
13,00 zł / 1 szt.
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
THERMO CHOC to cyfrowy termometr spożywczy z silikonową szpatułką, który idealnie sprawdzi się do kontrolowania temperatury różnego rodzaju mas (płynnych i półpłynnych) podczas przygotowywania różnego rodzaju deserów i potraw (doskonale sprawdzi się do kontrolowania temperatury czekolady podczas jej rozpuszczania). Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów podczas mieszania oraz bezpośrednio w produkcie. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C). Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego tworzywa z powłoką silikonową. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD), natomiast silikonowa szpatułka pozwala na jednoczesne mieszanie produktów, w których dokonywany jest pomiar. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni - silikonową szpatułkę można myć w zmywarce.
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR THERMO CHOC = miernik temperatury z silikonową szpatułką
OGÓLNE DANE TECHNICZNE | |
WAGA |
20 g |
WYMIARY TERMOMETRU |
320 x 70 mm |
TEMPERATURA PRACY | (-) 40 do (+) 160°C |
MATERIAŁ OBUDOWY MATERIAŁ SONDY POMIAROWEJ |
plastik + silikon stal nierdzewna |
KOLOR PRODUKTU | brązowy |
FUNKCJE | włącz/wyłącz/hold |
WYŚWIETLACZ | cyfrowy LCD |
WODOODPORNOŚĆ | nie |
FILM INSTRUKTAŻOWY
Indeks: SEMPRE286
Marka: SWEET DECOR
Indeks: SILIKOMART302
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART341
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.