Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
THERMO CHOC to cyfrowy termometr spożywczy z silikonową szpatułką, który idealnie sprawdzi się do kontrolowania temperatury różnego rodzaju mas (płynnych i półpłynnych) podczas przygotowywania różnego rodzaju deserów i potraw (doskonale sprawdzi się do kontrolowania temperatury czekolady podczas jej rozpuszczania). Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów podczas mieszania oraz bezpośrednio w produkcie. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C). Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego tworzywa z powłoką silikonową. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD), natomiast silikonowa szpatułka pozwala na jednoczesne mieszanie produktów, w których dokonywany jest pomiar. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni - silikonową szpatułkę można myć w zmywarce.
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR THERMO CHOC = miernik temperatury z silikonową szpatułką
OGÓLNE DANE TECHNICZNE
WAGA
20 g
WYMIARY TERMOMETRU
320 x 70 mm
TEMPERATURA PRACY
(-) 40 do (+) 160°C
MATERIAŁ OBUDOWY
MATERIAŁ SONDY POMIAROWEJ
plastik + silikon
stal nierdzewna
KOLOR PRODUKTU
brązowy
FUNKCJE
włącz/wyłącz/hold
WYŚWIETLACZ
cyfrowy LCD
WODOODPORNOŚĆ
nie
FILM INSTRUKTAŻOWY
Szczegóły produktu
SILIKOMART62
6 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
70.096.98.0062
NAZWA HANDLOWA
THERMO CHOC
OPAKOWANIE
TERMOMETR Z ŁOPATKĄ SILIKONOWĄ
WYMIARY
320 x 70 MM
RODZAJ
CYFROWY TERMOMETR SPOŻYWCZY
KOLOR
BRĄZOWY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA | SILIKON | TWORZYWO
PRZEZNACZENIE
DO ŻYWNOŚCI
ZASTOSOWANIE
POMIAR TEMPERATURY PODCZAS MIESZANIA
SERIA PRODUKTOWA
EASY CHOC
SILIKOMART62
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 6 półkul o średnicy 70 mm, wysokości 35 mm i pojemności 80 ml.
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.