1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
Opis produktu
THERMO CHOC to cyfrowy termometr spożywczy z silikonową szpatułką, który idealnie sprawdzi się do kontrolowania temperatury różnego rodzaju mas (płynnych i półpłynnych) podczas przygotowywania różnego rodzaju deserów i potraw (doskonale sprawdzi się do kontrolowania temperatury czekolady podczas jej rozpuszczania). Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów podczas mieszania oraz bezpośrednio w produkcie. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C). Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego tworzywa z powłoką silikonową. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD), natomiast silikonowa szpatułka pozwala na jednoczesne mieszanie produktów, w których dokonywany jest pomiar. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni - silikonową szpatułkę można myć w zmywarce.
![]()
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR THERMO CHOC = miernik temperatury z silikonową szpatułką
![]()
![]()
| OGÓLNE DANE TECHNICZNE | |
| WAGA |
20 g |
|
WYMIARY TERMOMETRU |
320 x 70 mm |
| TEMPERATURA PRACY | (-) 40 do (+) 160°C |
|
MATERIAŁ OBUDOWY MATERIAŁ SONDY POMIAROWEJ |
plastik + silikon stal nierdzewna |
| KOLOR PRODUKTU | brązowy |
| FUNKCJE | włącz/wyłącz/hold |
| WYŚWIETLACZ | cyfrowy LCD |
| WODOODPORNOŚĆ | nie |
![]()
FILM INSTRUKTAŻOWY
![]()
![]()
Szczegóły produktu
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:
400 g PURE COCOA BUTTER K-200 FOOD COLOURS - czysty tłuszcz kakaowy w kawałku do porcjowania
Lubisz czekoladę? Spróbuj swoich sił i stwórz autorski rodzaj czekolady - masło kakaowe, to niezbędny składnik do przygotowania własnej tabliczki czekolady...
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej