Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
THERMO CHOC 70.096.98.0062 SILIKOMART termometr spożywczy z silikonową szpatułką
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
Opis produktu
THERMO CHOC to cyfrowy termometr spożywczy z silikonową szpatułką, który idealnie sprawdzi się do kontrolowania temperatury różnego rodzaju mas (płynnych i półpłynnych) podczas przygotowywania różnego rodzaju deserów i potraw (doskonale sprawdzi się do kontrolowania temperatury czekolady podczas jej rozpuszczania). Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów podczas mieszania oraz bezpośrednio w produkcie. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C). Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego tworzywa z powłoką silikonową. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD), natomiast silikonowa szpatułka pozwala na jednoczesne mieszanie produktów, w których dokonywany jest pomiar. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni - silikonową szpatułkę można myć w zmywarce.
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR THERMO CHOC = miernik temperatury z silikonową szpatułką
OGÓLNE DANE TECHNICZNE | |
WAGA |
20 g |
WYMIARY TERMOMETRU |
320 x 70 mm |
TEMPERATURA PRACY | (-) 40 do (+) 160°C |
MATERIAŁ OBUDOWY MATERIAŁ SONDY POMIAROWEJ |
plastik + silikon stal nierdzewna |
KOLOR PRODUKTU | brązowy |
FUNKCJE | włącz/wyłącz/hold |
WYŚWIETLACZ | cyfrowy LCD |
WODOODPORNOŚĆ | nie |
FILM INSTRUKTAŻOWY
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 70.096.98.0062
- NAZWA HANDLOWA
- THERMO CHOC
- OPAKOWANIE
- TERMOMETR Z ŁOPATKĄ SILIKONOWĄ
- WYMIARY
- 320 x 70 MM
- RODZAJ
- CYFROWY TERMOMETR SPOŻYWCZY
- KOLOR
- BRĄZOWY
- MATERIAŁ
- STAL NIERDZEWNA | SILIKON | TWORZYWO
- PRZEZNACZENIE
- DO ŻYWNOŚCI
- ZASTOSOWANIE
- POMIAR TEMPERATURY PODCZAS MIESZANIA
- SERIA PRODUKTOWA
- EASY CHOC
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Klasyczny i uniwersalny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Trójwymiarowy efekt. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
Air Mat Silikomart - dł. 400 x szer. 300 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Air Mat, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.