• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

uniwersalny zestaw do dekorowania i nadziewania
  • uniwersalny zestaw do dekorowania i nadziewania
  • woreczki foliowe idealnie sprawdzą się do precyzyjnych dekoracji

ZESTAW DO ZDOBIENIA 10 WORKÓW + 6 KOŃCÓWEK 630470 TESCOMA uniwersalny zestaw do dekorowania i nadziewania

TESCOMA116

Niezbędnik w każdej domowej pracowni cukierniczej - uniwersalny zestaw do dekoracji i nadziewania. Idealnie sprawdzi się podczas dekoracji tortów, babeczek i innych słodkich wypieków, a także różnego rodzaju potraw.

31,50 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Uniwersalny zestaw do dekorowania i faszerowania potraw. Zestaw składa się z 10 sztuk jednorazowych worków cukierniczych o długości 30 cm oraz 6 wzorów końcówek do dekoracji wykonanych z wysokiej jakości tworzywa. Woreczki do dekoracji można używać samodzielnie lub razem z dyszami. Podczas dekorowania z użyciem dysz, końcówkę worka (około 4 cm) należy przyciąć, a następnie umieścić w worku dowolny wzór dyszy. Końcówki do dekoracji można bezpiecznie myć w zmywarce.

Zestaw idealnie sprawdzi się w domowej kuchni podczas dekorowania:

  • tortów,
  • ciast z kremami,
  • babeczek,
  • ciasteczek,
  • nadziewania różnego rodzaju wypieków,
  • nadziewania potraw,
  • dekorowania potraw.

Skład zestawu:

  • jednorazowe, transparentne worki cukiernicze - 10 sztuk
  • końcówki do dekoracji wielorazowego użytku - 6 wzorów

Wzory końcówek:

Szczegóły produktu
TESCOMA116
5 Przedmioty

Opis

ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
10 sztuk worków cukierniczych
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
6 sztuk końcówek do dekoracji
WAGA
40 g
OPAKOWANIE
zestaw
DŁUGOŚĆ
worka 30 cm
RODZAJ
akcesoria do zdobienia
KOLOR
żółty
MATERIAŁ
plastik
PRZEZNACZENIE
do kontaktu z żywnością
KOD PRODUKTU
630470
SERIA PRODUKTOWA
Delicia Tescoma
GWARANCJA PRODUCENTA
3 lata
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: