
Indeks: THERMOHAUSER313
Marka: THERMOHAUSER
1 szt. Adapter standard z tworzywa do tylek ∅ 12 mm x h 31 mm 19418 Thermohauser
4,90 zł / 1 szt.
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
MAŁA TYLKA OKRĄGŁA
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej - wytwarzane metodą termoformowania, nie posiadają szwu (łączenia). Stal nierdzewna jest całkowicie bezpieczna w kontakcie z żywnością i zapewnia łatwe utrzymanie końcówek w czystości, dzięki możliwości mycia w zmywarce.
Kunsztownie udekorowane wypieki zawsze wzbudzają zachwyt - aby stworzyć efektowną dekorację potrzebne są - odrobina umiejętności i odpowiednie narzędzia. Tylki francuskie przeznaczone są przede wszystkim do tworzenia drobnych elementów dekoracyjnych i napisów. Pozwalają na tworzenie dekoracyjnej obwódki na brzegach tortów, ozdabianie tart oraz babeczek.
Końcówki doskonale sprawdzą się również do dekoracyjnego nakładania dodatków do przystawek i potraw (np. sosy, kremy, majonez itp.). Sposób wykorzystania końcówek do dekoracji zależy przede wszystkim od naszej kreatywności i wyobraźni.
Końcówki do dekoracji umieszcza się bezpośrednio w workach cukierniczych (jednorazowego lub wielorazowego użytku) lub z zastosowaniem adaptera. Końcówki większości worków cukierniczych można swobodnie docinać pod wymiar dysz do dekoracji. Adaptery do dysz są cennymi narzędziami do pracy z workami do szprycowania i dyszami. Jedna część jest wkładana do worka do szprycowania, drugą część przykręca się na zewnątrz wybranej końcówki do dekoracji. Adapter pozwala na swobodną wymianę końcówek podczas dekorowania bez konieczności opróżniania worka.
Indeks: THERMOHAUSER313
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: FOODCOLOURS31
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SILIKOMART636
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.