Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
Dekoracyjne tekturowe foremki z wewnętrzną powłoką silikonową do wypieku babeczek. Sztywna konstrukcja, która nie wymaga stosowania dodatkowych form i stelaży podczas pieczenia. Silikonowa powłoka zabezpieczająca przed przywieraniem. Papierowe papilotki w białe kropki. Dekoracyjne foremki do wypieku muffinek.
Zestaw akcesoriów do dekoracji stworzony z myślą o tworzeniu efektownych strukturalnych dekoracji z różnego rodzaju kremów. Pozwoli na tworzenie różnego rodzaju roślinnych wzorów.
Wyjątkowo wytrzymały i elastyczny rękaw cukierniczy wykonany z gumy przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Uniwersalne zastosowanie w gastronomii i cukiernictwie.