Bazy do napojów - frappe, koktajli, shaków i kaw mrożonych
Bazy do napojów w proszku to popularne w cukiernictwie i gastronomii produkty, dzięki którym w zaledwie kilka chwil da się przygotować dobrej jakości napój. Jak powszechnie wiadomo, zapotrzebowanie na podobne produkty jest bardzo duże, co bezpośrednio wiąże się z zainteresowaniem konsumentów. Nic więc dziwnego, że osoby zajmujące się na co dzień profesjonalnym zaopatrzeniem lokali gastronomicznych korzystają z najwygodniejszych rozwiązań. W trosce o ich zadowolenie, przedstawiamy szerokie zestawienie różnorodnych baz do napojów. Różnią się one przede wszystkim wariantami smakowymi. W celu pokrycia zapotrzebowania oferujemy nie tylko bazy do słodkich napojów, ale również proszki służące do przygotowania orzeźwiających propozycji, takich jak popularna granita. Cena każdego produktu jest w pełni adekwatna do jakości, dlatego też każdy klient ma pewność, że dokonuje dobrej inwestycji w dalszy rozwój swojego biznesu.
Bazy w proszku do napojów - wygodne rozwiązanie dla lokalu gastronomicznego
Pracując w branży gastronomicznej bardzo szybko można zauważyć, że oprócz posiłków oraz deserów konsumenci bardzo często zainteresowani są dodatkami w formie napojów. Aby zachować płynność w wydawaniu zamówień, nawet przy dużym obłożeniu klientami, dobrze jest skorzystać z gotowych rozwiązań, które znacznie ułatwiają cały proces. Właśnie w takim celu produkowane są bazy w proszku do napojów. Dzięki nim czas potrzebny na przygotowanie danego zamówienia staje się dużo krótszy, co dodatkowo usprawnia całą pracę. Nasza oferta dotycząca baz do napojów została przygotowana w taki sposób, aby opinie klientów były pozytywne.
Popularne bazy do napojów w proszku - rodzaje produktów
Dbając o szeroki dostęp do produktów proponujemy naszym klientom różnorodne bazy pod napoje. Jedną z najpopularniejszych grup są napoje instant o różnych smakach, w tym czekoladowym czy kawowym. Kolejną interesującą grupą są bazy do smoothie, do których wystarczy dodać odpowiednią mieszankę owocową, aby uzyskać świetny napój. Wśród konsumentów popularne są również napoje serwowane na zimno - korzysta się z nich przede wszystkim w miesiącach letnich, ale nie tylko. Z perspektywy pracowników gastronomicznych zawsze warto mieć pod ręką bazy do napojów w proszku typu granita. Nasza oferta bogata jest w różnorodne warianty smakowe, tak więc nie ma problemu ze skomponowaniem oferty dla klientów lokalu.
Bazy pod napoje w atrakcyjnej cenie
Wykorzystanie dostępnych w tej kategorii baz w proszku do napojów jest banalnie proste, dlatego z tym zadaniem poradzi sobie nawet osoba początkująca. Wystarczy na samym początku wybrać odpowiedni proszek, a następnie rozpuścić jedną porcję w odpowiedniej ilości wody. Jeśli ma to być napój podawany na zimno, można dodać jeszcze kostki lodu. Jak więc widać na tym przykładzie, wykorzystanie specjalnej bazy do przygotowania danego napoju znacznie ułatwia całe zadanie, tym samym jej użycie staje się ogromną korzyścią dla obsługi.
Jest 26 produktów.
op. 1 kg SOK CYTRYNOWY - 100% sok owocowy bez dodatku cukru i substancji konserwujących
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg SOK Z LIMONKI - 100% sok owocowy bez dodatku cukru i substancji konserwujących
Czysty 100% sok z limonki - baza do lemoniady i napojów - baza do sorbetów owocowych - baza do galaretki i deserów owocowych. Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czysty sok owocowy bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1.5 kg Pasta Limone - 12094593 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - cytryna
Skoncentrowana pasta cytrynowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta cytrynowa pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.
op. 1.5 kg Pasta Mandarino - 12094595 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - mandarynka
Skoncentrowana pasta mandarynkowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta mandarynka pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.
Skoncentrowana pasta grejpfrutowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta różowy grejpfrut pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.
Skoncentrowana pasta pomarańczowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta czerwona pomarańcza pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.
op. 1.5 kg Pasta Bergamotto - 12094592 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - bergamotka
Skoncentrowana pasta bergamotka o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta bergamotka pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.
op. 485 ml PARAGON RUE BERRY - kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym - syrop barmański
Paragon Rue Berry, kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym owocowe nuty marakui, kwiatowe nuty jaśminu i delikatne nuty siana. Złożone nuty pieprzowe z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Etiopia. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
op. 485 ml PARAGON TIMUR BERRY - kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym - syrop barmański
Paragon Timur Berry: kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym cytrusowe nuty grejpfruta, aromatyczne nuty ziołowe i charakterystyczne nuty drzewne. Złożone nuty pieprzowe z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Nepal. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
Paragon White Penja Pepper: kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym intensywnie ziołowe nuty skrzypu, z mocnymi nutami mentolu i kamfory. Złożone nuty pieprzowe z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Kamerun. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
op. 485 ml PARAGON VETIVER - kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym - syrop barmański
Paragon Vetiver: kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym charakterystyczne ziemiste nuty, z ciepłymi nutami sosny i przypraw korzennych. Złożona esencja z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Jawa. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
op. 485 ml PARAGON PALO SANTO - kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym - syrop barmański
Paragon Palo Santo: kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym charakterystyczne nuty drzewne, z ciepłymi nutami dymu i subtelnymi nutami balsamicznymi. Złożona esencja z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Gran Chaco. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
op. 485 ml PARAGON LABDANUM - kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym - syrop barmański
Paragon Labdanum: kordiał botaniczny o unikalnym profilu smakowym łączącym charakterystyczny aromat bursztynu i żywicy ze specyficzną nutą skóry. Złożona esencja z odpowiednim balansem kwasowości. Pochodzenie: Hiszpania. Odkryj nowe botaniczne smaki z Paragon - ulotka do pobrania w załączniku!
Zbilansowany produkt w postaci proszku przeznaczony do mieszania ze świeżym mlekiem i stosowania w maszynach do granity. Mieszanka bazowa do granity o smaku kawowym oraz do kremowych deserów mrożonych. W celu uzyskania bardziej kremowej konsystencji podczas dozowania część mleka można zastąpić słodką śmietanką.
op. 1.36 kg VANILLA FRAPPE BASE MONIN - waniliowa baza w proszku do napojów mrożonych
10.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 2 kg CHOCOLATE FRAPPE BASE MONIN - czekoladowa baza w proszku do napojów mrożonych
02.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA