Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
400 szt. Ażurki WACHLARZE z ciemnej czekolady 33192 Barbara Decor
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C).
* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322); może zawierać śladowe ilości mleka, soi i orzechów; masa kakaowa minimum 56%; ilość sztuk w opakowaniu jest wartością niestandardową - charakter procesu może spowodować jej nieznaczne odchylenia.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 2121/512 kJ/kcal |
Tłuszcz | 31.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 19.2 g |
Węglowodany | 45.5 g |
w tym cukry | 41.6 g |
Białko | 6.9 g |
Sól | 0.01 g |
ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA96
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA364
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA144
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA08/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: BARIMA472
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BALDINI09
Marka: BALDINI
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: BARIMA96
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA144
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA516
Marka: BARBARA LUIJCKX
WYŁĄCZNIE ODBIÓR OSOBISTY !!! Produkt bardzo delikatny, ulegający uszkodzeniu podczas transportu. Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom.
Indeks: BARIMA364
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA449
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA335
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA33
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA52
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA432
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA530
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA517
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom. Uniwersalna tematyka daje nieograniczone możliwości dekoracji. Dekoracja wykonana z wysokiej jakości czekolady białej i deserowej.
Indeks: BARIMA209
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA487
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA596
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA87
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom. Uniwersalna tematyka daje nieograniczone możliwości dekoracji. Dekoracja wykonana z wysokiej jakości czekolady deserowej.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: BARIMA95
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA576
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z dekorowanej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA487/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.