
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C).
* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322); może zawierać śladowe ilości mleka, soi i orzechów; masa kakaowa minimum 56%; ilość sztuk w opakowaniu jest wartością niestandardową - charakter procesu może spowodować jej nieznaczne odchylenia.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 2121/512 kJ/kcal |
Tłuszcz | 31.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 19.2 g |
Węglowodany | 45.5 g |
w tym cukry | 41.6 g |
Białko | 6.9 g |
Sól | 0.01 g |
ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA95
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA209
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA96
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA574
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: PAPILART152
Marka: PapilArt
Owijki do szybkiego i efektownego dekorowania babeczek.
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
POBIEZR RECEPTURĘ PONIŻEJ
Indeks: PAPILART154(1)
Marka: PapilArt
Owijki do szybkiego i efektownego dekorowania babeczek.
Indeks: PAVONI89
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: BARIMA432
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA209
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA144
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA576
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z dekorowanej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA487
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA33
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA95
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA364
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA574
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA96
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA335
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA481
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA530
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA449
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA516
Marka: BARBARA LUIJCKX
WYŁĄCZNIE ODBIÓR OSOBISTY !!! Produkt bardzo delikatny, ulegający uszkodzeniu podczas transportu. Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom.
Indeks: BARIMA517
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom. Uniwersalna tematyka daje nieograniczone możliwości dekoracji. Dekoracja wykonana z wysokiej jakości czekolady białej i deserowej.
Indeks: BARIMA404
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.