
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE FRUTTA SPECIAL 50 14813 baza do lodów owocowych BABBI:
Opis: bazy do lodów owocowych i sorbetów; są łatwe w użyciu; umożliwiają tworzenie miękkich i zarazem zwartych lodów;
bazy są odpowiednie do tworzenia wegańskich sorbetów; półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa;
produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych; produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE FRUTTA SPECIAL 50 - baza do lodów owocowych i sorbetów, odpowiednia dla wegan; pozwala uzyskać lekkie, kremowe lody o intensywnej barwie i smaku.
Składniki: suszony syrop glukozowy, błonnik roślinny, dekstroza, substancje stabilizujące: guma guar, karboksymetyloceluloza,
substancje emulgujące: estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mąka sojowa.
Może zawierać śladowe ilości jaj i mleka oraz ich pochodnych; produkt bezglutenowy, produkt wegański.
Dozowanie: 50 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14813
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE |
A |
B |
woda |
1 l |
1,1 l |
BASE FRUTTA SPECIAL 50 |
50 g |
100 g |
pasta owocowa |
120 g |
- |
cukier |
330 g |
570 g |
owoce |
- |
1000 g |
dekstroza |
- |
60 g |
Indeks: BABBI109
Marka: BABBI
Indeks: BABBI81
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: COMPRITAL52
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL271
Marka: COMPRITAL
Baza o smaku śmietankowym
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI