
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Mieszanka bazowa w proszku do produkcji kremowych lodów owocowych i wegańskich sorbetów. Przeznaczona do stosowania zarówno w procesie zimnym jak i ciepłym. Łatwy w użyciu półprodukt o wysokiej wydajności.
BASI FRUTTA (BAZY OWOCOWE) - to seria produktów stworzonych w celu tworzenia lodów owocowych i sorbetów. Łatwe w użyciu półprodukty w postaci proszku, które umożliwiają sporządzanie lodów o kremowej i zarazem zwartej konsystencji oraz doskonałej stabilności. Z zastosowaniem baz owocowych można przygotowywać również doskonałe wegańskie sorbety.
BASE FRUTTA SPECIAL 50 - to doskonale zbilansowana mieszanka bazowa do produkcji lodów owocowych i sorbetów. Produkowane na bazie lody i sorbety charakteryzują się kremową i zwartą konsystencją oraz doskonałą stabilnością. Pozwala uzyskać lody o intensywnej barwie i smaku. Neutralny smak bazy (bez dodatku aromatów) doskonale podkreśla smak dodawanych owoców i past smakowych. Baza może być stosowana zarówno w procesie na ciepło jak i na zimno.
*baza do semifreddo pakowana jest w torby aluminiowe o masie netto 1.0 kg - opakowanie zbiorcze to 8 opakowań po 1.0 kg - przy zakupie opakowania zbiorczego 8.0 kg (karton) w koszyku automatycznie nalicza się rabat 5%.
Składniki: suszony syrop glukozowy, włókna roślinne (błonnik roślinny), dekstroza, substancje stabilizujące: guma guar (E412), karboksymetyloceluloza (E466), substancje emulgujące: estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego (E477), monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), mąka sojowa; może zawierać śladowe ilości jaj, mleka oraz ich pochodnych.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA OGÓLNA - DOZOWANIE | |
CIEPŁA LUB ZIMNA WODA | 1000 g |
BASE FRUTTA SPECIAL 50 | 50 g |
RECEPTURA Z OWOCAMI | |
WODA | 1000 g |
ŚWIEŻE LUB MROŻONE OWOCE | 1000 g |
CUKIER | 570 g |
DEKSTROZA | 60 g |
BASE FRUTTA SPECIAL 50 | 100 g |
RECEPTURA Z PASTAMI AROMATYCZNYMI | |
WODA | 1000 g |
CUKIER | 330 g |
SKONCENTROWANA PASTA OWOCOWA | 120 g |
BASE FRUTTA SPECIAL 50 | 50 g |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1326/316 kJ/kcal |
Tłuszcz | 3.6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3.5 g |
Węglowodany | 58.0 g |
w tym cukry | 58.0 g |
Białko | 0.9 g |
Błonnik | 24.0 g |
Sól | 0.07 g |
DANE ANALITYCZNE | |
CUKRY | 58.2 % |
TŁUSZCZ | 0.0 % |
SUCHA MASA | 94.5 % |
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Indeks: BABBI106
Marka: BABBI
Mieszanka bazowa w proszku do produkcji kremowych sorbetów i owocowych semifreddo. Przeznaczona do stosowania zarówno w procesie ciepłym.
Indeks: BABBI197
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji sorbetów bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące).
Indeks: ROSEDECOR394
Marka: ROSE DECOR
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Indeks: ROSEDECOR394/7
Marka: ROSE DECOR
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Indeks: BABBI118
Marka: BABBI
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą strukturę i smarowność. Mieszanka bez dodatku emulgatorów o wysokiej zawartości błonnika roślinnego.
Indeks: BABBI62
Marka: BABBI
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą stabilność podczas przechowywania w witrynie. Mieszanka o wysokiej zawartości białek mleka, bez dodatku aromatów i tłuszczów roślinnych.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa do produkcji delikatnych lodów mlecznych. Pozwala uzyskać lody o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze. Baza o niskim dozowaniu.
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Innowacyjny półprodukt w proszku - mieszanka bazowa - pozwalający na produkcję stabilnych lodów i sorbetów alkoholowych o kremowej konsystencji.
Indeks: BABBI197
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji sorbetów bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące).
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: COMPRITAL52
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa o śmietankowym smaku - do produkcji plastycznych lodów mlecznych. Pozwala uzyskać lody o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze. Baza o średnim dozowaniu.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: BABBI106
Marka: BABBI
Mieszanka bazowa w proszku do produkcji kremowych sorbetów i owocowych semifreddo. Przeznaczona do stosowania zarówno w procesie ciepłym.
Indeks: COMPRITAL02
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana mieszanka stabilizująca do lodów owocowych i sorbetów. Baza o niskim dozowaniu gwarantująca najwyższą stabilność i trwałą strukturę lodów we wszystkich środowiskach (również tych najbardziej kwaśnych - cytryna, marakuja).
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Innowacyjny półprodukt w proszku - mieszanka bazowa - pozwalający na produkcję stabilnych lodów wytrawnych (słonych) o kremowej konsystencji. Doskonała alternatywa dla klasycznych smaków.
Indeks: COMPRITAL147
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Baza do sorbetów oparta na naturalnych składnikach pochodzenia roślinnego. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.
Indeks: BABBI66
Marka: BABBI
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą stabilność podczas przechowywania w witrynie. Mieszanka bez dodatku aromatów do stosowania w procesie na zimno (bez pasteryzacji).
Indeks: BABBI196
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji mlecznych lodów o smaku śmietankowym - bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące).
Indeks: BABBI207
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania lodów o smaku słonego karmelu. Mieszanka pozwala również na produkcję intensywnie karmelowych lodów z automatu.
Indeks: BABBI65
Marka: BABBI
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą stabilność podczas przechowywania w witrynie. Mieszanka o wysokiej zawartości białek mleka, bez dodatku aromatów i tłuszczów roślinnych.
Indeks: BABBI179
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów mlecznych. Gotowa mieszanka bazowa przeznaczona jest do produkcji lodów orzechowych (z zastosowaniem tłustych past).
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana mieszanka podstawowa (bazowa) do produkcji lodów wegańskich. Przeznaczona do łączenia z ciepłą wodą oraz dodatkami smakowymi przyjaznymi dla wegan.
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: COMPRITAL310
Marka: COMPRITAL
Wysokowydajna baza do stabilizowania lodów owocowych, nie zawiera emulgatorów. Możliwa do stosowania w procesie na ciepło i na zimno. Pozwala na produkcję wegańskich lodów owocowych.
Mieszanka bazowa w proszku do produkcji kremowych lodów owocowych i wegańskich sorbetów. Przeznaczona do stosowania zarówno w procesie zimnym jak i ciepłym. Łatwy w użyciu półprodukt o wysokiej wydajności.